CU Jewellery gör så himla fina smycken. Hittade dem på Kring Lifestyle häromdagen när jag var där och kikade. Några av mina favoriter. Fjärilarna är ju så söta!
Smycken, Vill ha,
Anny Berglin sätter huvudet på spiken:
 
"För visst måste det vara brist på intelligens i bästa fall, eller en skådespelarprestation i värsta fall, när er första respons på att vi pratar om mäns våld mot kvinnor inte är att vråla: "Vi står på er sida!" Nej, i stället väljer ni att bröla: "Inte alla män!" Nä, vi vet. Men vi måste kunna prata om mäns våld mot kvinnor för det är ett riktigt problem. Och det kanske inte drabbar främst er, men ni borde ändå vara pigga på att ta den debatten ni också. För om ni inte vill buntas ihop med våldtäktsmän och kvinnomisshandlare kanske det är våldtäktsmännen och kvinnomisshandlarna ni borde attackera. Inte deras offer. Det är liksom inte vi som ger män som grupp dåligt rykte."
 
Läs hela texten här.
 
Budskap, Feminism,
Jag har skaffat nya stolar. Stockholm från IKEA  (såklart). Kunde inte låta bli då de va nedsatta med tusen  (1000) spänn. Fint ska det va  men gärna billigt också. 

En av sex stolar ihopmonterade.
Fynd, Hemma, IKEA,