nu har jag äntligen fått iväg ett mail angående den stundande återträffen för munkets 83:or,
 det ska bli himla roligt att se alla igen.
hoppas jag inte tagit mej vatten över huvudet bara när jag håller i allt själv.
har fixat det största nödvändigaste iaf, mat, lokal, musik.
sen får jag väl hoppas på hjälp från folk när dagen närmar sej, kanske vill göra iordning lokalen lite snyggt, och sånt där. orkar nog inte göra allt sånt själv.
men borde ju finnas lite folk här i krokarna som kan tänka sej att dra ett strå till stacken,
duka, vika nån servett och plocka nån blomma eller liknande kanske...
nån som känner sej manad? :-P
var ett tag sen jag uppdaterade nu igen. visar sej att jag inte är så värst trogen min blogg tyvärr. men ska väl försöka göra ett litet sammadrag nu igen.

åkte ju hem till munket förra fredagen. vart en lugn helg. kollade på Jonas när han shoppade loss i mitt-i-city för 100.000 kr under söndagen. 
den här veckan började jag min praktik på Blomsterboden, och det har vekligen varit en rolig vecka. har kommit en massa nya varor som jag hjälpt till att plocka upp, vill ha, vill ha, vill ha. servat en hel del kunder har jag gjort oxå, det har gått bra tycker jag. känner att det bästa är att bara ge sej in det utan att tänka för mycke, lätt hänt att man låser sej då. tror att alla som fått buketter gjorda av mej har varit nöjda, verkade så iaf. känns verkligen så rätt det här. hoppas bara att det kan leda till något jobb framöver.

annars rullar livet på, på ett mycke trevligt sätt. först och främst känns det skönt att vara hemma i munket under några veckor. alltid goare att va hemma i sitt eget bo, omringad av sina egna grejer och så.
sen var det ju det där andra, eller den där, kanske jag ska säga. hihi.
lite hemlighetsfull än så länge, vet inte hur detta kommer utveckla sej. men jag hoppas på ett trevligt sätt.
ännu en vecka har gått och inga uppdateringar har skrivits ner.
förrän nu.
tar det lite kortfattat bara. har varit i skolan varje dag och gjort en massa blomsaker som vanligt, tycker att jag börjar få in lite rutin i det hela, känns bra, känns bra.
i en helt annan del i mitt liv tror jag att jag träffat nån, eller tror. jag vet. både tisdagen och lördagen spenderades i denna persons trevliga närhet. vad som händer sen är det nog ingen som vet, men just nu känns det jävla gött på ren svenska.

schlager har det varit oxå, kanske inte rätt låt som vann. men fel låt vann inte iaf, det va en himla tur, för då hade jag bojkottat allt iaf.
och sporten, Färjestad gick ju vidare mot slutspel, sååå gött. hoppas det går hela vägen fram mot guldet.