japp, nu är jag hemma igen, fick åka tåg idag. sö gött sö. mycke trevligare, och framförallt snabbare, än bussen. mor och far hämtade mej i stan, fick en sen födelsedagspresent av dem. en extern hårddisk, tänkte jag skulle lägga över lite grejer på den, kanske datorn skärper till sej lite. eller så har jag det på ett säkert ställe, ifall den skulle lägga av helt.

denna kväll blir lugn, kollar lite tv som jag spelat in. precis pratat m Carolina oxå, om morgondagens kommande fest. det ska bli kul, Cissi ska ju med ut oxå. det va ett tag sen nu, av förklarliga skäl. hoppas det blir mycke folk, trevligt folk, lite bugg vill jag dansa oxå. hoppas det finns nån till det oxå.

nej, lite tv va det ja.
yesterday is history, tomorrow is a mystery,, lr nåt sånt, glömmer d nu iaf. 

tar nya friska tag. det rullar på i skolan, vi gör en massa olika begravningsdekorationer, höga, låga, symmetriska, assymetriska. det börjar nästan bli lite långtråkigt, eller inte tråkigt, men jag vill göra nåt nytt, nåt annat. och det verkar som vi ska börja med det redan i morn, för då ska vi börja med exponering. det kan bli intressant och kul. har tagit lite kort på de senaste alstrena, men orkar inte lägga in, en annan dag kanske. min dator är så seg nu så jag blir nästan rädd att den kommer att lägga av helt snart. ibland brukar den ju halvdö, men det går att få liv i den efter några minuter igen. skulle gärna få mej en ny, men inget jag har råd med just nu. ska få mej ett extern minne att spara alla grejer och sånt på iaf, så det finns kvar ifall att,,,

till helgen kommer jag hem igen, det är ju Lasse då och jag har ju fått en biljett som sagt. det kan bli sköj, funderar på vart man ska va innan  bara. visade sej ju att Fridde ska va öppet helgen efter, så då har väl Carolina sitt birthday party i anslutning till det. eller hur Carro!? så då är det  bara att fundera vidare. Malin skulle ju komma hem så oxå har hon sagt. kul det!! :-D

hoppas jag får tag på en tågbiljett hem bara, så jag slipper den j*vla bussen!! skulle va så gött att komma hem typ 2 timmar tidigare än sist. vi får se helt enkelt.
then I could treat a girl like a toy.
I would say something nice,
and wouldn't think twice,
when she found out it wasn't true
and made her feel really sad and blue.
I would look the other way,
pretend I couldn't stay,
pretend I didn't see,
that she was really hurt by me.

ja, då sitter man här igen då, mår dåligt över hur nån har behandlat en. fattar inte att det alltid är en annan som mår dåligt när det står helt klart att det är nån annan som har gjort fel. och som bryr sej inte ett skit, glömmer och går vidare som om inget har hänt på två röda. varför kan inte jag oxå få göra det? bara glömma och gå vidare, nej måste sitta och tänka och älta och tänka lite till, och är det riktigt illa så skickar man nåt dumt sms eller liknande mitt i allt detta oxå. som bara gör mer skada än nytta. och så ska man ångra det oxå, tänka att om jag inte skickat det kanske det hade gått att reparera. men egentligen är det ju inte min sak att göra det, det är inte jag som gjort fel. men det här jävla ordet om kommer tillbaka hela tiden, tänk om jag gjort så istället, tänk om jag sagt va jag kände, tänk om jag skrivit så istället....om, om, om.....tänk om det inte hänt alls, tänk om det bara hade trevliga, roliga saker istället, som fortsatt....

naiv som man är så finns ju hoppet där nånstans fortfarande, helt sjukt hur man kan tänka så egentligen, men man gör det...

skulle önska att det fanns en sån där maskin som de har i Eternal Sunshine of the Spotless Mind, det skulle va gött att inte behöva komma ihåg all skit man gått igenom ibland. bara radera otrevliga och tråkiga minnen. fast den kanske redan finns, det kanske är den som gör att vissa personer kan gå vidare bara sådär, utan att verka det minsta berörda.


tips till killar i allmänhet (och vissa i synnerhet):

* ljug inte. om du bara vill ha en sak, var ärlig och säg det då. (bättre att få veta före än efter)
* använd egen mobil/nr i alla lägen. (för att undvika missförstånd)
* säg inte saker som "jag hör av mej sen". (du gör ju inte det ändå)


om det skulle va så att nån läser och tar åt sej, så varsågod. inte för att jag tror att nån sån hittar hit. men kan ju hoppas att nån enstaka kanske åtminstone tänker efter en eller två gånger innan de är taskiga mot nån annan nästa gång.

till resten kan jag säga att jag inte vill prata nåt mer om det här, det är bara så jag känner just nu. vet att det går över, nån gång, men man måste få känna såhär ibland och då kan det va skönt att skriva av sej. kunde lika gärna ha gjort det i min lilla dagbok, men nu blev det här på bloggen istället.