japp, då var det redan onsdag. dagarna flyger iväg känns det som.
tänkte berätta lite om vad som hände i helgen.

jag och Helén åkte ner till Göteborg med tåget på fredagen. hämtades på stationen av hennes syster, Anna-Carin och hennes barn, och drog direkt till havet. där badade och solade vi och hade mysigt tillsammans med Ebba och Filippa. lyckades som vanligt bränna mej dock, såg ganska så roligt ut. :-p fast ont gjorde det :-(
på kvällen var vi ut och åt lite god mat vid Avenyn. varmt och härligt ute till sent på kvällen.

på lördagen va vi in till city, hämtade upp syster min på stationen och gick på Avenyn igen, åt lite god lunch. fick den fjärde biljetten såld oxå, gött. sen var vi hem till A-C och gjorde oss i ordning, fick mat och drog iväg till Ullevi. satte oss i en park ett tag, mysigt med en massa folk överallt. sen skulle vi ju köpa t-shirts också, tog väl typ 1 timme. :-S till slut kom vi in, visade sej att vi skulle sitta allra, allra, allra, allra högst upp. men det va helt ok. såg ju bra iaf.
kvart i 10 ca började det, The Queen of Pop äntrade scenen. skitbra var det. riktigt snygg show bjöd hon på.
Like A Prayer va helt klart grymmast.
tyvärr sabbade hon min favvo, La Isla Bonita.
men som sagt, bra var det, om inte bäst t.o.m.

söndagen bjöd på lite fyndshopping, en väska för 100:-, strumpbyxor från MQ för 32:-, CheapMonday-byxor för 75:- och en scarf från Indiska för 79:- helt okej priser tycker jag. åt mat på PizzaHut och åkte hem med buss och tåg vid halv 5. ganska trött och sliten på hemvägen.

sen va det måndag, tisdag och onsdag, jobb, jobb, jobb. har tränat lite oxå faktiskt.

sängen blir, nu.

xoxo



            

Liknande inlägg

1 kommentarer

Carolina

18 Aug 2009 11:10

Sv:

Ja, det tycker jag! Kom ner du oxå! ;-)

Kommentera

Publiceras ej